19 maart 2011 9:00

Scheidsrechter

Kerkhof M.C.M. van de

Thuisclub snel hersteld van pijnlijk verlies vorig weekend.

De jongens van Everstein F2 pakte, na de troosteloze wedstrijd van vorige week, dit weekend het goede spel weer op.

Na een eerste 10 minuten, waarin nog even gezocht werd naar de juiste vorm, begon het team weer te draaien.

Af en toe werd er nog wel even vragend naar de kant gekeken, maar daar zagen ze weer de vertrouwde ogen van de trotse vaders. Ook het gebrul……. van een “verder niet bij naam te noemen trainer” klonk weer lekker vertrouwd, de jongens kregen er weer zin in en gingen er lekker tegenaan.

Het was een spannende 1e helft waarbij het spel op en neer golfde, beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd.

Hardinxveld kreeg een aantal goede kansen maar keeper Rens verrichtte een aantal prachtige reddingen en hield keurig de nul.

Toch was er ineens die onoplettendheid bij Hardinxveld waardoor Thom de bal in zijn voeten kreeg, de weg naar het doel lag open en Thom schoot de bal beheerst lang de keeper 1-0. Met deze stand gingen onze jongens aan de aanmaak.

De tweede helft ging eigenlijk op dezelfde voet verder, al is de thuisploeg nooit echt in de problemen gekomen. Het combinatievoetbal kwam weer langzaam terug en hier en daar zag je ook al weer een mooi steekballetje. Ook aan de 2-0 ging een mooie aanval vooraf. De bal werd hard voorgegeven en Merlijn wilde verwoestend uithalen, hij miste de bal maar net. Hij ging snel achter de bal aan en gooide die opnieuw voor de pot. Nu kon David hard uithalen, maar een prima redding van de keeper van de tegenpartij voorkwam een doelpunt. De vreugde was echter van korte duur, de bal kwam voor de voeten van Noah die beheerst maar doeltreffend binnenschoot 2-0. Deze stand bleef op het bord staan tot het fluitsignaal. De overwinning was binnen en vol vertrouwen kijken we uit naar de kraker van volgende week tegen de nummer 2 Schelluinen, succes jongens…..