Sc Everstein MO13-1

Meisjes D-Pupillen (voorjaar), MD1, 1e klasse Poule 3

19 maart 2011 8:30

LRC MD1 - Everstein MD1 2-0  19 mrt 2011
Zaterdag trapten we al om 8.30 uur in Leerdam af tegen koploper LRC. Alhoewel ik altijd van het positieve uit ga had ik er toch een beetje een hard hoofd in. LRC stond dik boven aan, 1 wedstrijd werd zelfs gewonnen met 29-0! De enige 2 tegendoelpunten tot nu toe waren gescoord door, juist ja, Everstein! Maar in die wedstrijd moesten wij ook 6 doelpunten van LRC incasseren. Daarom de meiden vooraf opgepept om fel te beginnen en het LRC vanaf de aftrap moeilijk te maken. En achteraf kan ik zeggen dat dit prima werd opgepikt. Er werd compact verdedigd en LRC kreeg niet veel echte kansen maar wist voor rust toch 2 keer te scoren. Manon keepte de 1e helft prima maar viel in de rust uit en in de 2e helft lukte het ons met Tara in het doel zelfs om de 0 te houden. Eerlijk gezegd kwamen we zelf niet veel aan aanvallen toe. Ook LRC verdedigde stug , we liepen iets te veel naar achteren en op enkele kleine kansjes na waren er niet echt goede scoringsmogelijkheden. De 2-0 eindstand was dan ook een goede afspiegeling van de wedstrijd waarbij de coach van LRC ons complimenteerde voor de leuke en goede wedstrijd. Prima gedaan!
We zijn inmiddels halverwege, 4 wedstrijden gespeeld waarvan 2 gewonnen en 2 verloren, 9 doelpunten voor en 9 tegen. Keurig in balans dus waarbij we al wel 2x tegen koploper LRC hebben gespeeld. Gaat ons dan ook zeker lukken om in de 2e competitiehelft meer (doel)punten te verzamelen!