17'

Seizoen 2008 - 2009, B1

20 september 2008 10:30

Heukelum B1 – Sc Everstein B1

Tegen de deze tegenstander hadden we in de oefenperiode 6-3 veloren dus was het vandaag het eerste eikpunt .

De wedstrijd was gelijk opgaand tot de 17e minuut toen we een vrije trap op de rand 16 tegen kregen , de muur stond niet goed en kwamen we op een 1-0 achterstand .

Ons spel werd steeds beter maar kansen leverde het nog niet op

Tweede helft

Vanaf de 1ste minuut was het Everstein die het spel maakte en drukte Heukelum ver terug .

In de 50ste minuut was het een ingooi aan de rechter kant waarbij Simon de bal kreeg en deze in een keer een steekpass op Remko die bracht de bal en Bryan schot beheerst in  1-1.

Doordat wij geen vaste grensrechter hebben en onze reserve spelers laten vlaggen levert dit wel eens problemen op (een scheids die de jongens niet serieus neemt).

Bij een corner werd de bal in eigen doel gewerkt ,het zat ons niet mee want dit gebeurde vlak voor tijd , het zal toch niet weer gebeuren beter spelen dan je tegenstander en dan weer verliezen.

Er kwamen ongekende krachten los en in een alles of niets poging kwam de 2-2 door Jasper Gram in de laatste minuut tot stand!!