2 - 1

Sc Everstein MO13-1

Meisjes D-Pupillen (voorjaar), MD1, 1e klasse Poule 3

9 april 2011 9:15

Vuren MD1 - Everstein MD1 2-1                                                    9 april 20011
Na een aantal competitieloze weken konden we weer lekker aan de gang. Voor de winterstop speelden we ook tegen tegenstander Vuren, uit werd met 7-2 verloren, thuis met 3-1 gewonnen. Voor de wedstrijd aangegeven dat de uitwedstrijd wat mij betreft tot nu toe de slechtste wedstrijd van seizoen 2010/2011 was, binnen 20 minuten stonden we met 4-0 achter! Dat moest deze keer echt beter. Maar ondanks goede bedoelingen was het begin ook deze keer tamelijk slap. Ligt het soms aan het Vurense gras? Geen idee! Everstein was afwachtend, te voorzichtig in duels en het leek of we soms de bal wilden aaien in plaats van schieten. Dat Vuren de 1-0 scoorde was geen verrassing. Maar gelukkig kwamen we eerder terug in de wedstrijd dan de vorige keer. Uit een goede tegenaanval wist Vera zelfs prima de gelijkmaker binnen te schieten. Daarna knalde ze ook nog een vrije trap net naast het doel. Charlotte viel geblesseerd uit maar kon gelukkig na de rust weer verder, bikkel! 1-1 in de rust dus. Daarin aangeven te blijven spelen zoals het 2e gedeelte van de 1e helft. Dat lukte over het algemeen goed. Everstein speelde meer op de helft van Vuren dan andersom. Uit 1 moment van onoplettendheid bij een ingooi wist Vuren echter te scoren en het lukte ons helaas niet ondanks enkele kansen de gelijkmaker te forceren. Jammer, maar desondanks kunnen we terugkijken op een goede wedstrijd.
Wat ik nog leuk vond om te zien: Joep had op de training aandacht besteed aan de doeltrappen, dat was goed opgepakt en in de wedstrijd zichtbaar door spelers die zich aanboden. Prima!