0 - 0

Sc Everstein MO13-1

Meisjes D-Pupillen (voorjaar), MD1, 1e klasse Poule 3

16 april 2011 9:00

Buren MD1 - Everstein MD1 0-0                                                   16 april 2011
Zaterdag speelden we de return tegen Buren, thuis werd met 2-0 gewonnen dus er zouden punten gepakt moeten kunnen worden. Megan was uitgeleend aan de C, die zaten te krap in de spelers en konden nog kampioen worden, vandaar. Ook deze keer begon Everstein wat te voorzichtig aan de wedstrijd, wat is dat toch? Bij balbezit van de tegenstander zijn we dan te lief en afwachtend in plaats van dat we zelf direct het initiatief pakken en de bal veroveren. Na een minuut of 10 kwamen we beter in ons spel. Tara was goed op dreef en stoomde een aantal keren op langs de rechterkant, het lukte echter net niet om een doelpunt te forceren. Dat bleek een beetje het verhaal van deze wedstrijd. Everstein speelde goed, had het initiatief en speelde voornamelijk op de helft van Buren maar onlangs een aantal goede aanvallen lukt het telkens net niet om te scoren. Ook Lianne was een aantal keren dicht bij maar op de beslissende momenten speelde ze net de bal iets te ver voor haar uit. Vera was niet geheel topfit en daardoor wat minder dominant aanwezig. In dit soort wedstrijden is het dan belangrijk te voorkomen dat er uit een tegenaanval wordt gescoord waardoor je met lege handen naar huis gaat. Dat lukte goed, vooral Charlotte speelde een uitstekende wedstrijd en in die gevallen dat Buren toch wat meer in de aanval was waren daar natuurlijk nog Zoe, Mirthe, Ilse en Inge die een tegengoal wisten te voorkomen. De wedstrijd eindigde dus zoals deze begonnen was: 0-0. We hadden meer verdiend maar kunnen toch terug kijken op een goede en leuke wedstrijd. Op naar het paasweekend met 2 wedstrijden!