Meisjes D-Pupillen (voorjaar), MD1, 1e klasse Poule 3

23 april 2011 12:30

Kerkhof, M.C.M. van de

Everstein MD1 - Arkel MD1 9-0 (!!)  23-4 2011
Paaszaterdag ontvingen wij Arkel, uit met 5-1 gewonnen dus de punten moesten voor Everstein zijn. En zo gebeurde, en hoe! Nadat Lianne bijna traditiegetrouw de score opende uit een uitstekende voorzet van Demi, zette als snel daarna Sanne goed door en schoot ze de bal prima in de verre hoek: 2-0. Daarna was het opnieuw Lianne die 2x scoorde voordat Vera besloot dat het haar beurt was: ze scoorde nog voor de rust een onvervalste hattrick, 3 goals waarvan de 1 nog mooier dan de ander. Met 7-0 was het rust, wat een weelde. De 2e helft ging wat minder voortvarend, doordat het zo gemakkelijk ging wilde iedereen de bal graag gaan halen met als gevolg dat we (net als in de uitwedstrijd) te veel op elkaar liepen en te weinig gebruik maakten van de ruimte op het veld. Maar ach, laten we daar niet over zeuren. Voor Vera was het nog niet genoeg want met een prachtige lob over de keeper scoorde ze de 8-0. Vervolgens hebben we de rollen wat omgedraaid, de verdedigers werden meer naar voren gestuurd en mindenvelders en aanvallers wat meer naar achteren. Dit stelde Mirthe in de gelegenheid om ook een doelpunt mee te pikken door een fraai schot in de hoek: 9-0!