Nadat verjaarde coach Falco ook de aux knop gevonden had en omgezet werd de opzwepende muziek omgezet in positieve energie.

En zo werd op het tweede veld van Lekinello  afgetrapt om 14. 15 uur afgetrapt en stonden 2 ploegen gemotiveerd aan de aftrap. ( mede omdat Heicop dezelfde techniek gebruikte qua kleedkamer sfeer)

Everstein zag een jonger elftal heicoppers aantreden dan in de uitwedstrijd in  heicop met zeer  bekende hsscers  ( zoon van .. overlopers etc).

Wilco wibbeke speelde vandaag als linksbuiten en Kikkert in de spits , verder waren er weinig schokkende dingen te melden.

Na ongeveer een kwartier onder druk gestaan te hebben  kwam er vanuit een vlijmscherpe counter  de eerste kans voor Willem die ook aan de basis van deze counter zat en dat was gelijk bekeken en  de 1-0 stond op het denkbeeldige bord.

Door de ruimte die weggegeven werd en het niet meelopen en uitvoeren van opdrachten bleven we onder druk te staan. Vlot kwam ondertussen in het veld voor een moegestreden Mark Rietveld wat niet gek was want de kleinste man op het veld was dan ook de rapste aan heicop kant en gaf een hoop dreiging op de rechterverdediging van Everstein.

Dit resulteerde dan ook in een 1-1 omdat de dieptepass knap werd ingeschoten door de heicopse spits.

Na de thee waren veel spelers gewisseld en stond er een gedeelte gemotiveerde spelers aan de aftrap, hoewel het dus even wachten was voor er afgetrapt worden . de scheidsrechter was nl even vergeten om de tweede helft van everstein vier te roepen in de kleedkamer , echter na 5 min wachten kon er weer gespeeld worden.

De tweede helft was een gelijkwaardigere wedstrijd waarbij beide ploegen kansen kregen en echter ook allemaal gemist werden door of goed keepers werk van thomas of de keeper van Heicop.

Thomas de man van de wedstrijd hield in de tweede helft gelukkig de  brilscore voor die 45 min op het bord en toen de goed  fluitende scheidsrechter affloot op een 1-1 eindstand.

Deze scheidsrechter vergat even om rechtshalf Falko een kaart te geven toen hij een speler van heicop torpedeerde langs de zijlijn , gelukkig gaf hij het goede voorbeeld door niet door te zeuren bij de scheids!  ( not)

Maar ook na het laatste fluitsignaal bleef het respect bovenaanstaan zoals de wedstrijd ook de pot voetbal begon door te wijzen op zijn borstzakje waar dit opstond!

Na een gezellige worst en bier derde helft wacht.