Natte dag met een nederlaag met ? - SC Everstein

Natte dag met een nederlaag met ?

Natte dag met een nederlaag met ?

Theole tsv F4

4 - 3

Sc Everstein JO9-2

Competitie

F-Pupillen (najaar), F2, 3e klasse F322

Datum

6 oktober 2012 8:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdagochtend 3 oktober zeer slecht weer gaan we verzamelen bij Everstein om &.30 uur met slapen de ogen van de ouders gaan we vertrekken naar Tiel, waar het nog steeds regen helaas.
Wedstrijd gaat gewoon door dus omkleden naar een goede team bespreking gaan we naar het veld en helaas nog steeds regen.
Om 8.30 uur gaat de wedstrijd van start en al snel kwamen we op voorsprong door Randy met een schitterende actie, maar de kanze keerde en de tegenstander scoorde 2 keer. Naar een klein gebaar tegen de coach van Theole die bijna midden in het veld liep, ging de wedstrijd verder en kwamen we  voor rust op 2-2 lekker gevoel. Verregent gingen we naar de kleedkamer waar iedereen het erg koud en nat had maar naar wat te hebben gedronken en met elkaar aangemoedigd gingen we weer naar het veld om proberen de punten binnen te halen.
En ja de fluit ging en Jesse scoorde gelijk de 2-3 dus positief hopen op meer maar helaas naar een paar hens ballen van de tegenstander die niet gezien werden kwamen we op 4-3 achter en konden we niet meer op kracht komen.
De wedstrijd werd afgevloten en snel daar de warme douche toe lekker.
Hopen op de volgende keer beter.
Het waren kanjerssssssssssssssssssssssssssssa
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!