Asperen vv B1 - Sc Everstein JO17-1JM - SC Everstein

Asperen vv B1 - Sc Everstein JO17-1JM

Asperen vv B1 - Sc Everstein JO17-1JM

Asperen vv B1

4 - 2

Sc Everstein JO17-1JM

Competitie

B-Junioren, B1, 3e klasse B38

Datum

27 oktober 2012 15:00

Accommodatie

Onbekend

Klik hier voor de foto's

Vandaag is rood.......rood van de , ehhhh, kaarten

Vandaag is rood, maar niet van de liefde want die was vandaag ver te zoeken, nee…..rood, kleur van kaarten.

Wedstrijden van de B1, daarover geef ik normaal gesproken een verslag waarvan ik begrijp dat iedereen daar met veel plezier naar uit kijkt, de daaraan gekoppelde foto’s worden veel bekeken  ( deze staan overigens van vandaag gewoon op de site),….elke week ben ik weer blij dit te realiseren. Van elke pot voetbal die ik versla, daarvan gaat m’n ziel en zaligheid via het toetsenbord naar het verslag. Alle emotie komt daarin terug, de strijd, de passie, de vechtlust en noem maar op…………in feite is het elke week een feest de B1 te zien voetballen, zo ook vandaag.

Het was wellicht wat minder makkelijk als anders, je hebt soms van die wedstrijden, waar dat aan ligt, tsjaa, meerdere oorzaken kunnen daaraan ten grondslag liggen. Vandaag is mij deze wel duidelijk geweest, laat me er verder niet over uit, daar kunnen jullie mij in een persoonlijk onderhoud over navragen en er nader over van gedachten wisselen.  Wat wel jammer is dat ik vandaag bijzonder veel aantekeningen heb gemaakt welke de basis zouden zijn geweest voor echt een klapper van een verhaal, zegt maar een bijzonder hoofdstuk in de geschiedenis van Everstein. In zo’n verslag komen dan veel details terug, zeker als  deze van een bijzonder gehalte zijn. Daar ik niemand in een kwaad daglicht wil plaatsen, heb ik na overleg besloten sommige zaken niet terug te laten komen en dat is dan weer de reden dat ik besluit m’n verslag in z’n geheel achterwege te laten.

Ik wil overigens nog wel even duidelijk uitspreken dat ik trots ben op Everstein, trost op onze B1, stuk voor stuk spelers die als team elke zaterdag weer voor spektakel zorgen, en in positieve zin. Ik en alle aanwezige supporters hebben vandaag mooi voetbal mogen zien, de beide doelpunten waren beauties maar het waren er vandaag helaas te weinig en dat kan niemand jullie kwalijk nemen. Ik zeg jongens, deze wedstrijd snel vergeten en op naar de volgende.


Ik zal er zijn……………………. Grtn. Jan de Gier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!