Zaterdag ochtend eindelijk een aagename temperatuur - SC Everstein

Zaterdag ochtend eindelijk een aagename temperatuur

Zaterdag ochtend eindelijk een aagename temperatuur

Sc Everstein JO9-2

2 - 0

Haaften vv F2

Competitie

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse F325

Datum

13 april 2013 9:00

Scheidsrechter

E. Klaver

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag ochtend 8.30 uur allen aanwezig op Everstein en naar de kleedkamer, waar allen spelers hun omkleden en vervolgens gaan we de opstelling doornemen met elkaar.
Want we weten Haaften komt voor de punten dus we zullen echt ons best moeten doen voor de punten thuis te kunnen houden.
Maar 1 ding staat voorop en dat is dat het leuk moet blijven en dat we samen moeten spelen.
Naar een korte warning-up gaan we beginnen aan de wedstrijd en al snel laat Everstein zien wat ze in huis hebben en nemen het bal contact voor hun rekening, er wordt goed samen gespeeld en kansen worden gecreeerd en het eerste echte schot op doel is van Jesper die de bal liet trillen van angst in de hoop dat de volgende keer de paal opzij wil gaan hahahahahah.
Maar de eerste openings treffer is wederom van onze spits Jesse Hogenhoudt met een prachtig schot. Al met al hebben we een prachtige wedstrijd waar ieder zijn plek op de juiste manier invuld allen presteren voor wat ze kunnen en zelfs laten ze dingen zien die we niet van hun zouden verwachten ze zijn een echt team met elkaar om trots op te zijn en dat zijn we dan ook.
Rust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PPPPPPPPPPPPPPPFFFFFFFFFFFFFFFFF even uitrusten.
In de kleedkamer nemen we weer het weer door hoe de tweede helft verder te gaan, en dat gaat op het veld wat minder Everstein laat zich wat inzakken en de kansen komen aan de andere kant en Mandy komt onder vuur te liggen we hebben de keeper weer hard nodig en ze weet zit weer de nul te behouden. Maar Everstein herstelt en naar een aantal kansen gaat Jesper dan toch ook nog weer even zijn doelpuntje pikken door een schot op de keeper van Haaften die vervolgens met de bal het doel inrolt toch 2 -0 en dat is dan ook de eind uitslag.
Gelukkig blijven de punten op Everstein en we versterkken onze plek op de kijst.
Volgende week onze grootste concurrent RKTVC uit dat zal wel zwaar worden.
RKTVC here we comeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!