4 - 3

Sc Everstein JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse F325

20 april 2013 9:00

Zaterdag ochtend 8.00 uur verzamelen bij Everstein voor de wedstrijd tegen RKTVC.
Aangekomen bij RKTVC wordt de kleedkamer gezocht en wordt er omgekleed, gelukkig komt BZS al omgekleed aan en hebben we voldoende ruimte.
Naar een kort overleg over de opstelling gaan we naar buiten voor de warning-up en een kort samen spel begind de wedstrijd.
Everstein mag de aftrap nemen en binnen een minuut is er de 0-1 door Jesse Hogenhout, dus een goed begin. Totaal verrast zijn we geen tegen stand van RKTVC. RKTVC trap weer af en binnen 3 minuten is het 0-2 door Jesper van Alphen kat in het bakkie lijkt het!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maar toen kwam RKTVC opgang en kregen we even te zien hoe ze wel konden voetballen en dat Everstein wakker moest worden want daar kwam de 1-2 aan prachtig doelpunt en voor de rust was er ook de 2-2 gelijkspel in de rust.
Drinken en bijkomen want dit was echt rauw op ons dakkie, praten en overleggen hoe nu verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De volgende ronde wissel brengen we in en veranderen nog wat in de opstelling en ieder krijg zijn taak, belangrijk overspelen en elkaar proberen te zien, maar Everstein bied geen weerstand en al snel komt daar de 3-2 en de 4-2, paniek bij Everstein wat moeten we nog doen toch maar een wissel Jullius is geblesseerd en Wessel neem zijn plek weer in dus meer kans voor de aanval en dat begin weer te komen. Uit eindelijk komen we terug tot een 4-3 door Jesse Hogenhout.
Terug zien over de wedstrijd heeft Everstein niet best gespeeld en dat is te zien aan de uitslag, een beetje mopperen op elkaar gaan we de strafschoppen in en vervolgens naar de kleedkamer. RKTVC gefeliciteerd met de overwinning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Op naar volgende week tegen Asperen kijken of ze dan wel wakker zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!