35+ heeft de Focus iets teveel op de 3e helft...............waar blijft de 1e overwinning !!!??? - SC Everstein

35+ heeft de Focus iets teveel op de 3e helft...............waar blijft de 1e overwinning !!!???

35+ heeft de Focus iets teveel op de 3e helft...............waar blijft de 1e overwinning !!!???

Emma sc 35+

3 - 0

Sc Everstein 35

Competitie

35+ 7x7 Continental

Datum

19 april 2013 20:00

Accommodatie

Onbekend


Dordrecht, vrijdag 19 april 19.30 uur.

 

De Focus teveel op de 3e helft………….

Afgelopen vrijdag de 19e april was weer zo ver, de mannen van de 35Plus op naar Dordrecht, gastclub SC Emma, alwaar de 3e competitieavond 35+ 1e klasse 2 gespeeld zou gaan worden van het voorjaar 2013. Met 9 spelers deze keer, te weten Peter, Bart Jaap, Robbert, Ronald, Marcel, Pieter, Ed, Michel en ondergetekende. Het was nog even onzeker of het team wel tijdig compleet zou zijn daar er enkelen op eigen gelegenheid waren gegaan w.o. Ed, welke bij de club in Sliedrecht terecht was gekomen….weet niet welke routeplanner hij heeft gebruikt, maaarehhh….met het fluitsignaal omstreeks 19.30 stond hij in tenue onder de lat, knap gedaan Ed !!!, waarom zou je ook eerder komen, heeft helemaal geen nut toch ???....De sfeer zat er goed in en gemotiveerd als altijd, werd even het eindresultaat van 2 weken aangehaald, 2 x verlies maar de laatste partij een gelijkspel. Gezien de ontwikkeling die het 35+ team doormaakt zou een 1e overwinning vandaag tot de mogelijkheden behoren….dat werd in ieder geval door bijna de gehele selectie wel voormogelijk gehouden. Met dit gegeven had het team er zin in, ‘t-zal je toch gebeuren zeg, denk dat bij SC Emma het dak er af gaat, in de wijde omgeving zal het in ieder geval te merken zijn, daar kun je zeker van zijn !, dus………….daar gaan we dan.

Het fluitsignaal en rollen met die bal… de achterhoede met vanzelfsprekend Ed op doel, daarvoor 3 verdedigers en 3 man in de voorhoede, veelal achterin te vinden Peter, Marcel, Bart Jaap en Pieter welke onderling wisselden, voorin Ronald, Michel, Robbert en ik zie de g.., ook deze wisselden elkaar af…….., even weer het ritme oppakken en de kansen proberen te creëren. De 1e tegenstander was dan gelijk VV Sliedrecht, een 2-2 gelijkstand was de vorige uitslag, nu troffen we dus direct de gelijkwaardige tegenstander. Ed die op slag van het fluitsignaal onder de lat stond, had niet echt een warming-up meegemaakt en had enige moeite zich het spel eigen te maken. Sliedrecht was dan toch degene die de openingstreffer maakte, 1-0 achter……..en daar bleef het niet bij,…..op een of andere manier wisten ze ergens van te profiteren…….was het de laaghangende zon in de ogen van verdedigers en doelman Ed ???.......yep, denk dat we het daar moeten zoeken, combinatie dat Ed het net effe niet had zonder warming-up en de zon, ja……….dus, het werd 2-0, daarna 3-0 en uiteindelijk 4-0…..zat daar dan nog wat tussen ??, JAZEKER…………een keer of wat de aftrap voor onze 35+ vanaf het midden, dat hoort zo als er gescoord is……Ehhhh, toch ook best wel wat kansen voor Everstein, zo was het Robbert die zelfs met z’n kale hasses de bal maar net naast kopte……en met nog wat momenten die hadden kunnen leiden tot een score, maar ja,………….dan moet-ie er wel in !!. Jammer, lukte niet, simpel, deze 1e pot voetbal van deze avond hadden we het gewoonweg niet,…..dus,

Op naar de 2e, en dat was volgens mij tegen ehhhhhh, SC Emma, de thuisploeg deze keer……….Ed was inmiddels wat ingeschoten…………..hahahaha, is weer eens wat anders als aangeschoten, ahummm…. En ditmaal zelf even gekozen aan de andere zijde van het veld te staan, ditmaal de zon in de rug en warempel, het spel liep beter, combinaties scherper en we waren goed aanspeelbaar. DE verdediging die zich beter positioneerde, een Ede dit weer helemaal in vorm bleek te zijn, prachtige reddingen….de aansluiting naar voren liep als een trein, ehhhhhh, stoptrein dan weliswaar….Dat zie je dan aan die duimen die regelmatig de hoogte ingaan, zo van, “GOED GEDAAN JOCHIE !!”…..Michel met name gevaarlijker in de 16 en daar was dan toch ook het momentje van Jan, jullie kennen hem wel……..geen idee wat er allemaal gebeurde maar het leek wel een flipperkast voor het doel van Emma, denk een man of 3 van de thuisploeg om me heen, tik tik tik, van de een naar de ander en potv…., hij wilde er niet in, telkens stuitte de bal weer naar de verkeerde richting, kromme poten zeker de Gier…………..denk het,…..na bijna 50 jaar is-ter geen sturing meer aan te geven, hahaha, LOL !!!, dus wat was er nog meer, ..Natuurlijk, SC Emma scoorde namelijk wel, 3 x, en wij………….nee, wij natuurlijk niet, eindstand 2e wedstrijd 3-0 voor Emma………….dus conclusie, veel betere pot voetbal als de 1e, geen doelpunten, genoeg kansen maar, lukte weer niet, helaas…………..

Dan blijft er over de 3e van vanavond, LRC ditmaal als tegenstander,…..en we voelden ons sterker en sterker worden, naar mate de avond vorderde, het enigszins ging schemeren, jaaa, dan worden we beter en beter……..hoe zou het ditmaal verlopen. In ieder geval naar het andere veld en terug naar de andere kant. De zon stond gelukkig lager dus daarvan geen last. Ed weer onder de lat en huppakee, wissels bepalen en het veld in…….je zag het aan onze ogen, we wilden vanavond die 3 punten pakken, Neem nou Ronald, wat een tijger is dat………..blijft strak bij z’;n man, is fanatiek en dat komt-er ook helemaal uit, Michel, de spits “Pur Sang”, scoorde 2 weken terug 3 x  !!!!, wil die dat evenaren dan krijgt-ie het nog druk………met iets gewijzigde posities op het veld, ander rolmodelletje, was het Peter die als een raket van voor naar achter liep, al z’n energie er uit perste om deze laatste pot tot een goed einde te brengen, Marcel als een verdeel en heerser achterin met aan z’n zijde dan weer Pieter, deze deed het niet anders, waar de energie zit maakt niet uit, ‘t-gaat er om dat je die weet over te brengen in het spel, TOP !!!, en dan weer Bart Jaap, die met één trap het doel met bal en al zo het onderdelenhok schiet,…is het gelijk opgeruimd. Robbert en ik wisselden elkaar af deze laatste pot voetbal…………dat wisselen ging perfect, net als het spel, het liep als een tierelier…….Tsjaa, en dan komt de grote vraag, hoeveel kansen zijn er deze wedstrijd dan benut, nou…………dat viel niet tegen, dat waren er meen ik 4 !!!,………………voor LRC…….Oh ja, wij wisten even niet meer hoe het moest…..eerst stonden we dichter bij de kantine, dat zal het zijn, nu waren we er veel verder vandaag en dan weet je als je klaar bent met die 3e wedstrijd dat het weer een heel eind lopen is helemaal terug naar de kleedkamers…..pffffffffffffff, dat valt tegen, gelukkig dat die kleedkamers recht onder de kantine zaten, dus…………was dat uiteindelijk niet zo ver……………………en daar komt denk ik nu net de aap uit de mouw, “TEVEEL GEFOCUSED OP DE 3E HELFT “……hahahaha, ‘t-zal toch niet waar zijn, misschien wel…………al met al wel weer een heel gezellige avond gehad,zeker met de 3e helft, was weer te verwachten, die verloopt altijd al prima…….SC Emma heeft zich helemaal uitgesloofd voor alle teams, hapjes in no-time op de tafels, warme snacks in overvloed en elk team een grote fles “Schrobbeler”, uit de vriezer, dus……….bevroren, niet er uit te krijgen, hahahaha, geweldig…..even in een bad met water doet wonderen, was lekker !

Dus…………de 1e drie punten bewaren we voor de laatste competitieavond bij Sliedrecht, dat is 3 mei en daar zal het gaan gebeuren………..Let maar op !!!, ik zie jullie dan mannuhh, heb er zin in !   

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!