J.Brouwer

Als dit stukje geschreven wordt staat Oranje met 2-0 achter tegen Tsjechie.
Genoeg tijd dus om mijn aandacht te geven aan talenten die wel alles geven voor hun team.

Beesd was onze gast vandaag en we mochten om 9:00 uur de wei in.

De eerste helft werd er fantastisch gevoetbald en de tegenstander werd op alle fronten goed onder druk gezet. Verdedigers stonden hun mannetje en de middenvelders en aanvallers gaven de verdediging van Beesd extreme kopzorgen. Dit resulteerde in een meer dan verdiende 2-0 voorsprong. De eerste goal was een goal uit het boekje.
Passje, steekpassje, goal. Ik heb Danny Blind net gebeld dat het echt niet zo moeilijk is

De tweede goal was een knal van afstand na een afgeslagen corner. Prachtige goal en een meer dan verdiende voorsprong.

Het verhaal gaat dat er een onbekend persoon langs de lijn heeft gestaan die veelvuldig zijn telefoon pakte en met éne meneer Blind sprak. Hij stelde zich voor als Marco van B.
Nooit van gehoord maar hij kwam me bekend voor.

De man had het over talent, hij probeerde wat spelers te polsen voor een of andere wedstrijd tegen Tsjechie. Ik moest de vreemdeling teleurstellen. Zaterdag wacht Leerdam Sport en daar hebben we iedereen hard nodig. Wij kunnen ons geen blessures permiteren. De man vertrok teleurgesteld en ik hoorde hem nog praten over een "mission impossible" en "zonder hun kunnen we het wel vergeten".

Gelukkig was de man in de tweede helft nergens te bekennen, want Beesd trok de veters is goed aan en ging er vol voor.

Dit resulteerde in een eindstand van 2-2 waar iedereen tevreden mee moest zijn,

De penaltyreeks werd glansrijk gewonnen.