Sponsors

Home

Corona-update: De huidige maatregelen

16 maart 8:00  De afgelopen dagen horen en lezen wij dat het aantal besmettingen in de gemeente Vijfheerenlanden oploopt. De burgemeester heeft aan alle inwoners gevraagd om alert te zijn en de corona-maatregelen in acht te nemen. Gelukkig horen en zien wij dat de teams (trainers/leiders) hun verantwoordelijkheid nemen en bij twijfel (uit voorzorg) de training van hun team niet door laten gaan.....meer »

205x gelezen

Meld je nu aan voor het Everstein Voetbalkamp 2021!

Gisteren, 11 april 13:00  Strijd jij dit jaar ook mee met jouw team in eigen EK voetbaltenue om één van die felbegeerde prijzen? Bereid om vier ochtenden keihard te trainen? Versla jij jouw tegenstanders op verschillende ondergronden tijdens het FIFAVolta event dag? Kan jij met jouw eigen team de juiste vragen stellen tijdens een persconferentie met een profvoetballer uit de eredivisie? En vergeet jij jouw zwemspullen niet op de laatste dag als het voetbalveld wordt omgebouwd tot waterpark? Dan ben jij geschikt voor het Everstein Voetbalkamp!meer »


Berichtje vanuit de bestuurskamer

10 april 12:15  Ons bestuur probeert alle Eversteiners op een leuke en positieve manier te motiveren. Zo hebben ze een liedje gemaakt voor alle Eversteiners. Klik verder om het filmpje te bekijken.......meer »

98x gelezen

Column - Dit is het even voor nu!

28 maart 11:45  Het is zaterdag 27 maart 2021 en er valt een flinke laag hagel in Meteren. Belooft weinig goeds voor de rest van de morgen, maar uiteindelijk valt het allemaal nog mee. Op uitnodiging ben ik vanmorgen te gast bij de onderlinge wedstrijd, die bijdraagt aan de sportieve en sociale weerbaarheid tegen het vervelende en hardnekkige COVID-19 virus.....meer »

243x gelezen

Nieuw trainingsschema vanaf 31 maart (update 29-3!)

27 maart 16:30  Vanwege de aanpassing van de avondklok is er vanaf woensdag 31 maart een nieuw trainingsschema van kracht, welke te zien is in de afbeelding van dit bericht of te downloaden na het doorklikken op dit bericht. Wat betreft de huidige corona-maatregelen geldt er nog steeds dat er tot 27 jaar vrij getraind kan worden en vanaf 27 jaar in groepjes van maximaal 4 spelers en op 1,5 meter..... meer »

185x gelezen

Lamotec Jeugdfundag ✨

23 maart 19:30  De 10e Lamotec Jeugdfundag op SC Everstein is aanstaande 7 mei! Na het afzeggen door alle coronaperikelen van de editie 2020 zijn wij verheugd de editie van 2021 aan te mogen kondigen! meer »

177x gelezen

Mutaties in de A-selectie

8 maart 19:30  Nadat eerder al bekend is gemaakt dat de gehele staf van de senioren selectie in tact is gebleven, kunnen we nu met nieuws komen omtrent de spelers. Na een seizoen afwezigheid (lees: 4 competitie wedstrijden) heeft Victor Snoek aangegeven weer graag voor Everstein uit te willen komen. We zijn blij dat Victor weer terugkeert en hopen hem weer vele mooie dingen te zien doen op het veld..... meer »

395x gelezen

Paastukjes maken vervallen

26 februari 19:30  Het zal voor iedereen wel duidelijk zijn dat we geen paasstukjes kunnen maken dit jaar door de coronaregels. Wel jammer gezien de animo maar het is niet anders. We moeten er maar vanuit gaan dat we eind van het jaar weer kerststukjes kunnen maken.meer »

60x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!